top of page
  • Baruš

Mytí rukou oblázky ?


Vzpomínám si, že jako malá holka, jsem si nerada myla ruce. Nevím proč, ale vůbec mne to nebavilo. Zato sbírání krásných, od vody ohlazených oblázků jsem milovala. Vlastně jakékoliv hezké kamínky. A proč ve článku o hygieně rukou zmiňuji oblázky? To se hned dozvíte.

Manufaktura- Mýdlové kameny

Stylové, voňavé a pečující. To jsou mýdlové kameny, připomínající krásné oblázky. Tvar těchto mýdel není rozhodně náhoda. Mýdla byla opravdu navržena tak, aby vypadala jako oblázky. S těmito mýdly nebude mytí rukou už nikdy nuda.

Tyto oblázky jsou tak hezké, že se hodí i jako dekorace. A pokud sháníte jen nějaký malý originální dáreček, tak jsou tahle mýdla to pravé. Víte co, mýdly nic nezkazíte.

Mýdlový kámen Sensitive- pro citlivou pokožku

Bělavý, na první pohled oku velmi lichotící oblázek. Krásná designová krabička a ještě krásnější obsah.

A co vše je v mýdle obsaženo?

Na prvním místě je to bambucké máslo, které nejen, že výborně hydratuje pokožku, dokonce má i hojivé a léčivé účinky. Je vhodné na suchou, podrážděnou, popraskanou i problematickou pokožku. Další složkou mýdla je blahodárný měsíčkový olej, který působí protizánětlivě a má hojivé účinky.

Poslední důležitou složkou mýdla je glycerin a vitamín E, který omlazuje pokožku a chrání organismus před volnými radikály (antioxidant).

Mýdlo má krásnou jemnou bezalergenní vůni.

Mýdlový kámen- Zvláčňující

Krásný šedý oblázek, to je rostlinné zvláčňující mýdlo.

Kromě bambuckého másla, vit. E a glycerinu, je toto mýdlo navíc obohaceno o mandlový olej, který má silné zklidňující a regenerační účinky. Je velmi výživný a bohatý na minerály. Účinné minerály navíc doplňuje bahno z mrtvého moře, které je v tomto mýdle také obsaženo.

I toto mýdlo je doprovázeno čistou vůní.

Regenerační mýdlo Mrtvé moře

Stříbrná krabička uvnitř, které se skrývá mýdlo připomínající šedé vajíčko. Velmi příjemný tvar, který krásně padne do ruky. Manufaktura opravdu klade důraz i na maličkosti, aby i v něčem tak obyčejném, jako je mytí rukou, byl příjemný požitek.

Základ mýdla je opět glycerin a mandlový olej. Nejcennější složkou je však bahno z Mrtvého moře, které chrání pokožku, odstraňuje škodliviny a má protizánětlivé, uklidňující a regenerační účinky.

Další cennou složkou jsou mořské řasy, které mají také velmi silnou regenerační schopnost.

Proč je tohle mýdlo tak svělé? Je skvělé pro lidi, kteří trpí na ekzémy a lupenku.

Mějte se krásně

Baruš :*

28 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Lupy

Akné

bottom of page