top of page
  • Baruš

RYOR přípravky pod galvanickou žehličku


Ahoj, vítám vás u dnešního článku. Jak už jste si na mém blogu určitě všimli, mé nejoblíbenější články jsou recenze. Velmi ráda zkouším nové produkty a ještě raději vám o nich píši články. Dnešní článek bude tedy opět recenze.

Nedávno jsem doma objevila schovanou galvanickou žehličku od značky NU SKIN, kterou si mamka kdysi dávno koupila a dlouho ji nepoužívala. Více o této galvanické žehličce a jak ji používám, naleznete v dalším článku.

Produkty přímo od značky NU SKIN jsou vysoce kvalitní a ceny tomu také odpovídají. Proto jsem dlouho brouzdala na internetu a hledala levnější varianty, až jsem narazila právě na přípravky pod galvanickou žehličku od značky RYOR.

Produkty jsem zkoušela po několik dní a výsledky jsem viděla opravdu po pár dnech. V pár článcích na zpět jsem psala o mé problematické pleti, jak s ní zápasím a zkouším na ni různé věci. Nedávno jsem viděla video, kde právě mluvili o tom, že galvanická žehlička pomáhá léčit akné a pro starší ženy je skvělá na vrásky. Proto jsme si s mamkou řekly, že zkusíme tyto přípravky od RYORU. Neváhaly jsme ani chvíli a ihned jsme si je objednaly. Jsou to 3 produkty, které se používají podle návodu, který vám k nim přijde. Pro začátečníky jsou přímo na stránkách RYOR kosmetiky videa, jak produkty používat. Jak jsme psala výše, o používání samotné galvanické žehličky s těmito produkty napíší další článek. Určitě se máte na co těšit. Opět jsem se zase rozepsala a nechala se unést. Teď už ale jdeme k samotné recenzi produktů.

Zvlhčující roztok pod galvanickou žehličku

Obsahuje účinné hydratační složky (aloe vera a komplex látek-glycerin, ureu, mléčnany a další látky podporující hydrataci).

Roztok mě na pleti hlavně v okolí očí a rtů docela pálí. Nejvíce je to cítit při kroku č.1, což je čistící fáze, tak je možné, že to k tomu patří.

Dalším nedostatkem tohoto roztoku je rozprašovač. Mačkání jde velice z tuha a rozprašovač je velice jemný, takže to stříká všude jinde, jen ne na místo, kam potřebujete. Takže nakonec vypotřebujete velké množství zvlhčujícího roztoku na osvěžení vzduchu.

Pokud opomenu všechny tyto nedostatky, tak tento roztok jako takový svoji zvlhčující funkci plní celkem dobře.

Cena 139,- Kč je na množství 200 ml přijatelná

Čistící gel pod galvanickou žehličku

Tento gel se používá při prvním kroku, protože má zápornou polaritu, která ve spojení s galvanickým proudem uvolňuje v hloubce uložené nečistoty z pleti.

Gel obsahuje aloe vera a extrakt z měsíčku lékařského. Na pleti je gelík velice příjemný, krásně voní, jako všechny tyto přípravky. Pleť nijak nedráždí ani nepálí. Jediné, co jsi myslím, že by mohlo některé z vás dráždit, je měsíček. Zjistila jsem, že hodně lidem nedělá měsíček na pleti dobrotu. Doporučuji tedy nanést gel na menší část obličeje a vyčkat. Pokud byste po gelu měly alergickou reakci, není dobré v čistění pokračovat a tento přípravek dále používat.

S tímto gelem jsem velice spokojená. Svoji funkci plní na jedničku a cena je velice přívětivá. Gel obsahuje 50 ml a měl by tak vystačit na 12 čistění.

Cena je 384,- Kč

Vyživující gel pod galvanickou žehličku

Tento gel se používá při druhém kroku čistění, protože má kladnou polaritu. Vyživuje pleť a zároveň vytahuje nečistoty z pleti. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která je skvělá na vrásky, extrakt ze zeleného čaje a hydratační komplex obsahující glycerin, ureu, mléčnany a kyselinu mléčnou, inositol, sodium PCA a fruktózu.

Na pleti je gel velice příjemný. Po čistění se tento gel nesmývá, takže pleť krásně hydratuje a projasňuje, dokud ho nesmyjete. Jediné, co mi na tomto gelu moc nevyhovuje, je jeho lepivost. Na pleti je pak takový lepivý film, což je trochu nepříjemné, ale to je jediná výtka, co k tomuto gelu mám. Tento gel opět obsahuje 50 ml a vystačí na 12 aplikací.

Cena je 384,- Kč

Celkové hodnocení: Se všemi třemi produkty jsem velice spokojená. Na pleti opravdu vidím. jak se hned druhý den po použití těchto produktů lepší, je vyživená, projasněná a pupínky krásně mizí. Pár nedostatků sice tyto produkty mají, ale za službu, kterou mi plní to mohu opomenout. Navíc cena těchto produktů je naprosto úžasná.

Všechny produkty můžete zakoupit zde: https://eshop.ryor.cz/qx10/profesionalni-kosmetika

Mějte se krásně a budu se na vás těšit u dalšího článku

Baruš :*

282 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Lupy

Akné

bottom of page