top of page
  • Baruš

Lirene CC cream


Ahoj, dnešní článek bude další recenze a to na CC cream od značky Lirene. Tento krémík mi byl darován k testování. Doufám, že se vám bude má dnešní recenze líbit a bez dalšího povídání jdeme rovnou na věc.

Pár slov bych chtěla ještě úvodem věnovat samotné značce. Lirene je polská kosmetická značka, která nabízí vysokou škálu produktů, za velice příznivé ceny. Nabízí produkty na péči o pleť, které jsou rozdělené do několika sekcí: čistící program, hydratační péče, speciální péča a péče protivrásková. Já jsem tedy dostala k testování produkt ze sekce speciální péče, který vám teď blíže popíši.

CC cream zázračný make-up

CC cream je 2v1 hydratační krém+ korekční krém.

Tento krém a následný make-up, je založený na technologii inteligentních pigmentových kuliček toneADAPT, které se po rozetření na pleti přizpůsobí přirozenému tónu vaší pleti. Krém obsahuje vitamín E, který obnovuje a regeneruje pokožku a výtažek z modré řasy, který intenzivně hydratuje po dlouhou dobu. Největší výhodou tohoto CC creamu je, že je vhodný pro všechny typy pleti, díky hydratační a korekční složce. Parfemace je velice příjemná.

Pleť by měla být po nanesení svěží, hydratovaná,sjednocená a vyhlazená.

Rozšířené póry, zarudlosti a jiné nedokonalosti by měly být intenzivně zamaskovány až na 11 hodin.

Mé testování CC creamu

Po nanesení malého množství krému na ruku, jsem byla ke krému a make-upu trošku skeptická.

Zdál se mi abnormálně světlý, až bílý. Říkal jsem si, že snad ani není možný, že by se krém mohl k mojí momentálně opálené pleti nějak přizpůsobit. Po rozetření po pleti, krém opravdu zhnědl a dokonale se přizpůsobil mému odstínu. Pleť mám s tímto cc creamem krásně sjednocenou, hydratovanou a rozjasněnou. Bohužel krytí už tak dobré není, zakryje zarudnutí a drobnější nedokonalosti, ale na větší nedokonalosti krytí už nestačí. Pro lepší krytí nedokonalostí je tedy nutný nanesení vašeho oblíbeného korektoru. Pokud hledáte přirozený vzhled a lehké krytí, tento cc cream je právě pro vás.

Výdrž make-upu je podle mého názoru závislá na typu pleti. Na mé mastné pleti cc cream vydrží zhruba těch 10 hodin, ale je nutné ho zafixovat pudrem v oblasti T-zóny. Potom máte na pleti krásný matný finish. Co se týká hydratace, tento cc cream opravdu skvěle hydratuje. CC cream jsem zkoušela dávat na pleť i bez mého hydratačního krému a myslím, že výdrž byla mnohem lepší.

Celkové hodncení: Podle mého názoru je tento cc cream povedený a patří k lepším drogérkovým cc creamům. Jediné, co bych mu vytkla, je menší krytí, ale to se dá prominout, jelikož žádné vysoké krytí neslibuje. Dělá sjednocený a přirozený vzhled pleti. Řekla bych, že je krém i za příznivou cenu. Seženete ho v drogériích DM a Teta za 240,- Kč. Na tyto horké letní dny je tento cc cream jako dělaný. Dávám mu 4/5.

http://www.testujemelirene.cz/

Krásný den Baruš :*

27 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Lupy

Akné

bottom of page